Volksbank

Volksbank

Over onze IT-organisatie

Werken bij een bank stoffig en saai? Dan ken je de Volksbank nog niet! Eigenlijk zijn we net een groot softwarebedrijf. Wil jij ook deel uitmaken van onze IT-organisatie? Bekijk dan onze IT-vacatures.

Nieuwste technologieën Van nieuwe technologieën worden we ontzettend blij. Automate everything you can! Op ons kantoor in Den Bosch werken we hard aan open banking en geven we het betalingsverkeer van de toekomst vorm. Vanuit ons datacentrum met klassieke hardware, maar ook zeker in de cloud. Daarnaast werken we steeds minder met fysieke appliances en devices en steeds meer met containertechnologie en infrastructuur als code. Door te blijven innoveren met creatieve IT-oplossingen, zoals artificial intelligence, maken we als bank het verschil voor de consument.

Eigen ideeën

Als vierde bank van Nederland ontwikkelen we met onze software nieuwe mogelijkheden voor miljoenen klanten. En toch blijven de lijnen kort, is onze organisatie overzichtelijk en is er ruimte voor eigen ideeën. Denk jij dat de SNS-bankierenapp beter kan? Kom maar op. Heb je een duurzaam plan om nog meer kantoren papiervrij te houden? Of weet je een goede case waarbij we gamification kunnen toepassen? Aan de slag! Samen bouwen we aan de bank van de toekomst.

Het team

De IT-organisatie bestaat uit een Value- en Platformorganisatie, onderverdeeld in verschillende teams. Teamwork is ons toverwoord. Er wordt voortdurend informatie en kennis uitgewisseld. Ruimte om zelf te ontwikkelen is er ook. Wil je je verdiepen in iOS, een zelfstudie volgen via Google University of je onderdompelen in Android? Van ons krijg je een go. En als young professional kun je je carrière een boost geven door deelname aan de Talent Expedition.

Fijne werkplek

Wij werken in open agile ruimtes en denken niet in afdelingen. Wil je energie kwijt? Een flipperkast, voetbaltafel en gameroom met Playstations staan tot je beschikking. Liever een hele dag zonder afleiding werken? Dan kun je thuiswerken. Ons kantoor ligt aan de A2 in Den Bosch. En ook niet onbelangrijk: Den Bosch heeft een gezellig, historisch én bourgondisch centrum. Sluit je een intensieve week liever op kantoor af? Dat kan natuurlijk: ook hier zijn voldoende mogelijkheden om het weekend ontspannen in te luiden met collega’s.