Topicus

Topicus

Impact on society

Wij maken met IT het onmogelijke, mogelijk. Met innovatieve software platformen, digitale ecosystemen, waarin de mens centraal staat. Platformen waarin we mensen, data en systemen met elkaar verbinden. Op alle vlakken waar we met onze tech-kennis kunnen helpen, proberen we zo de regie aan de burger te geven, zelfredzaamheid te vergroten en kwetsbaarheid te verkleinen. Daarvoor transformeren we complexe vraagstukken en technologie in gebruiksvriendelijke tech platformen en producten.

Dit doen we vanuit onze ‘hometown’ Deventer waar we onze eigen ‘Topicus Campus’ gaan ontwikkelen, maar ook vanuit Zwolle, Utrecht, Dodewaard, Groningen, ’s Hertogenbosch, Leiden, Wageningen, Gouda en zelfs in Vietnam en Roemenië. En onze ambities reiken nog verder. We verkennen actief markten binnen én buiten Europa. Met ruim 1.000 Topicanen, een fusie met Total Specific Solutions (TSS) en een beursnotering op de TSX, hebben we bij Topicus de innovatiedrang en slagkracht om onze groeiambities te verwezenlijken.

Elke dag willen we slimmer worden. Onszelf en elkaar nóg beter maken en skills verder ontwikkelen. Dat doen we met het Ontwikkelkompas, de Topicus University, gildes, de coachingspool, de Topicus Technology Master en andere toffe events. Omdat we meerdere markten bedienen, hebben we toegang tot een enorme schat aan kennis, ervaring en tools. Overigens, deze kennis delen we graag, ook met mensen buiten ons bedrijf! Met onze eigen jaarlijkse TopiConf, de conferentie voor én door Topicanen. En van meet-ups tot gastcolleges en kennisdeling via content.

Missie: Iets betekenen voor de samenleving, dat is wat ons drijft. Impact maken met IT dus. Dat vinden we de normaalste zaak van de wereld, maar maakt werken bij Topicus wezenlijk anders. Dagelijks maken miljoenen mensen namelijk gebruik van onze producten. IT-oplossingen waar de zorg, het onderwijs, de financiële wereld en het sociale domein écht wat aan hebben.

Werken bij! Wil je ons in-house helpen om meer impact op de samenleving te maken? Sluit je dan aan. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s! Kijk op werkenbijtopicus.nl voor een actueel overzicht van onze vacatures.