Quad

Quad

 

Quad Solutions is een no-nonsense software agency met een helder doel: de meest effectieve high performance software development teams in Nederland creëren.

 

Onze teams werken bij grote bedrijven en overheidsinstellingen. Iedereen weet dat deze bedrijven en instellingen de meest interessante en complexe software uitdagingen hebben. Maar hun grootte en organisatorische structuur vormen bijna altijd de grootste uitdaging voor software ontwikkelaars. Wij geloven dat je in een dergelijke omgeving het beste kunt navigeren en resultaat kunt boeken als multidisciplinair team van vier à vijf ontwikkelaars èn een eigen business analist.  We onderscheiden ons door de context van een technische- of business uitdaging volledig te begrijpen en verfijnen alvorens we het probleem tackelen.

 

Deze setting stelt het team in staan efficiënt en autonoom te werken waardoor de teamleden bijvoorbeeld onderling bepalen hoe, waar en wanneer zij werken. Die vrijheid van werken komt zowel het resultaat als de mensen ten goede.

 

Quad ondersteund de teams ondertussen in alle randzaken zodat de focus volledig ligt op wat jij het leukste vindt. We zoeken dus geen superhelden maar bieden ruimte aan gewoon goede developers die graag verantwoordelijkheid nemen en teamspirit voorop hebben staan. Dus wanneer je eerder succesvol hebt samengewerkt kunnen jij en je teamleden je zelfs samen aanmelden. Lees meer op:

 

www.quadsolutions.nl