OVSoftware

OVSoftware

OVSoftware

De familie Oude Velthuis heeft in 1972 OVSoftware opgericht. OVSoftware is één van de eerste softwarebedrijven in Oost Nederland. Door zich steeds innovatief op te stellen en zich voortdurend te vernieuwen heeft OVSoftware alle stormen van de snelle hardware ontwikkelingen met de systemsoftwareupdates en de ups en downs van de economie altijd overleefd. Allereerst de organisatieprocessen met de informatiestromen analyseren en uit het niets daar maatwerk software van te ontwikkelen voor klanten in diverse marktsegmenten. Door de lange termijn relaties met onze klanten kennen ze niet alleen de ICT-omgeving maar ook de business van de klant.

OVSoftware is een familiebedrijf waar de tweede generatie Oude Velthuis (de zussen Hanneke en Mathilde) nu samen met Leo Stelloo de directie van de OVSoftware Groep vormen.

OVSoftware is onderdeel van de OVSoftware Groep. De OVSoftware Groep bestaat uit meerdere bedrijven met allemaal eigen specifieke kennis op IT gebied. OVSoftware is specialist op het gebied van Java en .NET software ontwikkeling voor het bedrijfsleven in de regio Oost-Nederland, regio Arnhem, regio Amersfoort en voor de overheid in Apeldoorn en Den Haag. OVSoftware heeft een vestiging in Duitsland die met dezelfde dienstverlening actief is in de regio Munster (Nordrheinwestfalen). Ook RGB plus automatisering b.v. in Raalte en Simacan in Amersfoort behoren tot de OVSoftware Groep.

Bij iedere innovatie is software een belangrijk drijfveer. Bij OVSoftware houden we van techniek en gebruiken nieuwe technologieën om steeds weer betere oplossingen te realiseren. Deze oplossingen realiseren we, samen met meer dan 120 medewerkers, voornamelijk Java en .NET developers, door maatwerk software te ontwikkelen en te onderhouden voor bedrijven en overheden zodat zij gemakkelijker en met meer plezier hun werk kunnen uitvoeren.

Samen met meer dan 120 collega IT-ers word dagelijks gewerkt aan complexe Java en .NET projecten bij aansprekende klanten in het bedrijfsleven in Oost Nederland en bij de Rijksoverheid in Den Haag. Wil je ook werken voor een stabiele werkgever met de mogelijkheden van een grote organisatie en de charme van een klein bedrijf? We zijn altijd op zoek naar Java talent!

Voor meer informatie over OVSoftware, type opdrachten, arbeidsvoorwaarden, bedrijfscultuur en carrièremogelijkheden, kun je kijken op http://www.ovsoftware.nl