KLM

KLM

Grenzeloze mogelijkheden

We brengen iedere dag tienduizenden passagiers samen. Dichtbij, of juist ver over hun eigen landsgrenzen. Werk je bij KLM, dan ervaar je dat grenzeloze ook. Door verder te kijken dan wat je al kent, en door de eindeloze mogelijkheden die KLM biedt. Van het toepassen van virtual reality aan boord tot het sleutelen aan pk-reuzen in onze hangars. En van het werken met enorme hoeveelheden data tot het ontwikkelen van baanbrekende digitale tools. Bij ons kun je ongelofelijk veel kanten op. Jij bepaalt welke.

Klantgerichte denkers en doeners

De markt waarin we opereren is zeer competitief en verandert voortdurend. In alles wat we doen staat de klant centraal. Dat vraagt om klantgerichte denkers en doeners. Mensen die initiatief nemen en nieuwe ideeën in praktijk brengen, die bijdragen aan een onvergetelijke reiservaring. KLM is een prachtige plek als je een nieuwsgierige en ambitieuze mindset hebt. Niet wachten op nieuwe kansen, maar deze zelf creëren. Alleen en samen met collega’s. Zo kunnen we blijven verbeteren en verrassen.

Pionier sinds 1919

Het is 1919. KLM wordt opgericht, vliegen is nog nieuw en magisch. De missie is duidelijk: Volkeren over de hele wereld verbinden. 100 jaar later brengen we nog elke dag mensen samen. En we bewegen voortdurend mee in de veranderende luchtvaartsector. Door onbekend terrein te verkennen, vallen en weer op te staan en onze schat aan ervaring, lopen we op diverse gebieden voorop. Bijvoorbeeld als het gaat om social media (service), IT-tools, onderhoudstechnieken en duurzaamheid binnen de luchtvaartindustrie. Wie bij KLM werkt, speelt in de Champions League.