JCore

JCore

JCore

JCore bestaat uit gedreven Java Developers met de eerste jaren ervaring op zak. Onze focus ligt op Java Software Development met passie voor techniek en oog en oor voor de klant. Wij helpen onze klanten graag met complexe problemen, of uitdagingen die ontstaan bij het gebruiken van de laatste technieken.

Onze enthousiaste consultants werken aan innovatieve projecten bij klanten als Philips Medical, ING en ICTU. Door ons kennisintensieve karakter bieden we onze opdrachtgevers communicatief sterke consultants die continu in ontwikkeling zijn en de nieuwste technieken eigen maken.

Uniek in de markt bieden we onze developers een stevig driejarig coachingstraject. Door de combinatie van coaching, opleiding en hands-on development kunnen ze sneller en beter Senior Java Developers worden. Kwaliteit en kunde staan hoog in het vaandel en wij vinden dan ook dat het predicaat Senior hoort bij een Developer die van wanten weet, inhoudelijk zeer sterk is en sociaal en communicatief vaardig. Op al die vlakken geeft het driejarig programma van JCore sturing én ondersteuning.

JCore staat voor vakmanschap. We zijn communicatief en hebben een hooglerend vermogen en, boven al, een “Yes, Can Do” mentaliteit.

JCore is een zusterbedrijf van JDriven, dat bekend staat om haar ervaren en talentvolle Java Lead Developers en Architecten. Na afronding van het driejarige fast track is er de mogelijkheid voor onze consultants om door te groeien naar JDriven en zich verder te specialiseren.