J-Next

J-Next

Wij hebben belangrijk nieuws. Met trots kondigen wij aan dat wij per 1 september 2021 onze naam ‘Sultans of Java / Superconsult’ naar ‘J-Next’ hebben gewijzigd. Een verandering waarachter een grote ambitie schuilt.

Focus op een breder profiel

J-Next is een club van Software Engineers die als basis in Java of Javascript programmeren. Dit kunnen dus  Back-end, Front-end en Fullstack Software Engineers zijn.

De focus van J-Next zal zich meer richten op “the next step” van onze professionals in combinatie met de vraag uit de markt. Dit kan gaan om technieken zoals het uitbouwen van Java of het onderzoeken van nieuwe technieken zoals Kotlin, Golang of Python.

Het kan ook gaan om verbreding zoals Cloud/ Devops, Mobile of meer werkervaring op doen binnen Fintech, overheid en Telecom. Binnen J-next bepaald de Engineer zelf zijn ontwikkelpad en faciliteren wij zo goed mogelijk de weg naar de gewenste stip aan de horizon. Hiermee willen we intrinsiek gemotiveerde mensen aan ons verbinden die graag meebewegen in de dynamische wereld van development. Ontwikkelingen in de markt en de ambitie van de professional zijn onze speerpunten.

 

Onder de vlag van The Human Network

J-Next maakt deel uit van The Human Network, een huis van en voor professionals en geeft ruim 500 top-professionals binnen 20 gespecialiseerde bedrijven de ruimte om zicht te ontwikkelen in hun vakgebied. Vakmanschap, ondernemerschap en autonome kracht zijn kwaliteiten waarover alle professionals beschikken. Zo kunnen ze goed en doelmatig hun klanten ondersteunen bij specialistische advies- en capaciteitsvraagstukken.

Een nieuwe naam, een nieuwe ambitie

Onze ambitie is groei, van ons bedrijf, de persoonlijke ontwikkeling van onze professionals, kennis en vernieuwing van het Opensource Software Development gebied. Door het aannemen van nieuwe ervaren professionals met focus op innovatie, blijven wij u ondersteunen met de gewenste kwaliteit.

Bij elk vraagstuk zijn verschillende experts betrokken; de opdrachtgever, wij als dienstverlener en onze professionals. We houden van die belangrijke verbindende rol. Zo helpen we zowel professionals als klanten voortdurend de lat hoger te leggen en bij te dragen aan hun ambities.

Samengevat

We zijn trots op onze nieuwe naam en onze professionals. Zij leveren de expertise en de kwaliteit die u van ons gewend bent. Een sterk team van ervaren, gespecialiseerde professionals blijft u ondersteunen. Met als topprioriteit om u kwalitatieve oplossingen aan te bieden die perfect voldoen aan uw behoeften op het vlak van flexibiliteit en expertise in het software development vakgebied.

Meer informatie

Hebt u vragen over de naamswijziging? Neem contact op met Kay van Raak, Business Manager J-Next 06-20184336.