Conspect Consulting & ICT

Conspect Consulting & ICT

Conspect 

Wij helpen onze klanten vooruit door antwoord te geven op hun ICT-vraagstukken. Onze deskundige en enthousiaste consultants begrijpen de ICT-doelstellingen en kunnen die vertalen naar acties binnen de organisatie. Wij staan voor Plezier, Passie en Partnership en zijn gespecialiseerd in ICT-kennis op het gebied van Agile Development & Business Analytics. Wij hebben jarenlang ervaring in het innoveren, ontwikkelen, beheren en verbeteren van ICT-omgevingen in verschillende branches en zorgen ervoor dat complexe data toegankelijk wordt voor iedereen. Wij dragen bij aan het succes van onze klanten.

Daarnaast geloven wij in het delen van onze kennis. Dit doen wij bijvoorbeeld door een aantal keer per jaar een Conspect kennissessie te organiseren. Wil je bij een van onze kennissessies zijn? Volg ons dan op LinkedIn. Ook delen wij graag onze Whitepapers, deze zijn te downloaden via onze website.

Conspect als werkgever

Wij zijn een informele organisatie met een eigen cultuur. Conspect medewerkers zijn collegiaal en helpen elkaar graag. Je staat nooit alleen, maar kunt leunen op de kennis en ervaring van je collega’s. Naast het uitvoeren van werkzaamheden voor opdrachtgevers, vragen wij van onze mensen ook een bijdrage aan het verder ontwikkelen van onze producten, dienstverlening en ons opdrachtgeverbestand. In ruil daarvoor bieden wij uitdagende projecten, veel ruimte voor groei en zelfontplooiing, uitstekende arbeidsvoorwaarden en bonusregeling, maar bovenal een goede balans tussen werk en privé.

Bekijk onze Java vacatures

Beelden zeggen meer dan woorden dus bekijk hieronder onze mensen tijdens de bedrijfsuitjes, die wij overigens regelmatig organiseren.

Conspect = ICT met een lach!