CGI

CGI

CGI

CGI is in 1976 opgericht en is een toonaangevende internationale speler op het gebied van IT.  We leveren diensten op het gebied van business consulting, systeemintegratie en outsourcing. Met meer dan 69.000 professionals die in 40 landen werkzaam zijn, staan wij bekend als een organisatie die haar projecten binnen tijd en budget oplevert. Onze klanten zijn het allerbelangrijkst voor ons.  Daarom meten wij regelmatig de klanttevredenheid en scoren op dit vlak de afgelopen jaren gemiddeld een 9.

De Java Practice van CGI is de grootste Java community van Nederland. Wij doen mooie, uitdagende en innovatieve projecten bij de klant of op een van onze eigen vestigingen. Denk bijvoorbeeld aan het ontwikkelen van systemen die ervoor zorgen dat de consumenten snel en eenvoudig kunnen overstappen van energieleverancier of aan het nieuwe Gallileo systeem voor de Europese Unie (vervanger van het huidige GPS systeem).

Om hoge kwaliteit, snelle levering en lage kosten van softwareontwikkeling te kunnen bieden , heeft CGI het Java Delivery Center Java. Dit is een op resultaat gericht software ontwikkelstraat die gebaseerd is op de volgende principes:

  • Gebruik maken van best-of-breed software engineering tools
  • Voortdurend werken aan procesverbetering, vernieuwende methodes
  • Flexibel inzetbare pool van ervaren software engineers.
  • Leadership team van specialisten in alle technische disciplines.
  • Naadloos gebruik van near-shore en off-shore capaciteit.
  • Nauwe samenwerking met partners.

Naast de klanten staan ook onze medewerkers centraal. Zo zijn er voortdurend nieuwe initiatieven op het gebied van zelfontplooiing en netwerken binnen ons bedrijf.  Zo bieden we afstudeerplaatsen, bootcamps, masterclasses en organiseren we Hackatons workshops met een specifiek onderwerp op de agenda.