Centric

Centric

Centric

De Java-specialisten van Centric werken voor toonaangevende klanten door heel Nederland. Omdat we onze professionals graag helpen het beste uit zichzelf te halen, investeren we veel in hun kennis en ontwikkeling.

Expertise Center Java

Zo is er binnen Centric speciaal voor Java een Expertice Center (EC) actief. Hiermee richten we ons op kennisopbouw en -deling binnen het totale Java-werkgebied. Wat betekent dit concreet? Dat we onze medewerkers de allerbeste gecertificeerde opleidingen en trainingen bieden. Maar ook dat we leuke en leerzame kennisevents organiseren. Tijdens deze bijeenkomsten krijgen medewerkers, leveranciers en partners de kans demonstraties of lezingen te geven. Bijvoorbeeld over een nieuwe tool. Of de allerlaatste techniek. Op die manier willen wij bijdragen aan het vakmanschap van onze mensen.

Develop yourself@Craft

Dat doen we ook met Craft, het groei- en kennisdelingsplatform van Centric. Via Craft kunnen onze professionals deelnemen aan in- en externe events over zeer uiteenlopende thema’s. Ook kunnen ze hun kennis delen met andere IT’ers door Craft Expert te worden en blogs te schrijven. Een loopbaancoach nodig? Onze experts kunnen via Craft een ervaren coach raadplegen. Ook kunnen ze rekenen op persoonlijke begeleiding door een betrokken fieldmanager.

Wil je weten wat Centric jou te bieden heeft?
Kijk dan eens op onze werkenbij-site.