Carthago ICT

Carthago ICT

Carthago ICT

De naam Carthago ICT is gekozen vanuit de analogie met het oude Carthago: dat we ons als relatief klein ICT-bedrijf best kunnen meten met de gevestigde namen, net als Carthago vroeger met Rome.
Carthago ICT is inmiddels een gevestigde naam in het oosten van Nederland, Overijssel en Gelderland. Sinds 2016 is daar Midden Nederland bijgekomen. Ons werkgebied ligt naast consultancy (detachering van ICT-specialisten) ook op het ontzorgen van klanten als het gaat om (maatwerk)softwareontwikkeling en –beheer.

Softwareontwikkeling wordt vaak onnodig ingewikkeld gemaakt. Een helder beeld van wat er nodig is vormt de basis voor simpele oplossingen. Een helder beeld krijg je door goede gesprekken, communicatie is de basis. Goed luisteren maar ook doorvragen en checken of het klopt.  We investeren hier bewust in! Onder andere vanuit dat doel hebben onze medewerkers het traject “persoonlijk meesterschap” doorlopen.
Een simpele oplossing betekent overigens niet dat er geen ruimte is voor schitterende oplossingen, zoals een intuïtieve interactie. Als we denken dat door het gebruik daarvan de klant van de klant eerder zal bestellen of beter geholpen wordt, dan zullen we het niet nalaten met ideeën te komen.

Ons vertrekpunt is altijd de klant. Met buitengewoon inlevingsvermogen en commitment voor het resultaat beogen we als ICT-dienstverlener lange termijnrelaties op te bouwen met onze klanten. Onze filosofie is dat wij succesvol zijn wanneer we bijdragen aan het succes van onze klanten!

Wij werken volgens het 24Bright principe:

24 uur per dag is uw organisatie in bedrijf en vaak afhankelijk van ondersteunende ICT systemen.
Betrokken
Realistisch
Inventief
Gericht
Helder
Technisch