Axxerion

Axxerion

Axxerion

Axxerion houdt zich bezig met de ontwikkeling, advisering, verkoop, training en implementatie van het informatiesysteem Axxerion. Wij staan garant voor een hoogwaardig web-based systeem waarmee u uw werkprocessen kunt stroomlijnen en optimaliseren. Wij werken samen met partners in verschillende landen verspreid over Europa, Rusland en de Verenigde Staten. Dit resulteert in het feit dat er inmiddels wereldwijd honderden Axxerion klanten zijn en er dagelijks tienduizenden eindgebruikers profiteren van onze software.

Axxerion is opgericht in 2004 en was de eerste Nederlandse leverancier van complete SaaS oplossingen voor facility management. De afgelopen jaren heeft Axxerion haar dienstverlening uitgebreid met oplossingen voor vastgoed management en overige bedrijfsprocessen. Daarnaast heeft Axxerion in 2011 als een van de eersten een complete suite van modules voor iPhone, iPad en Android uitgebracht die zowel online als offline kunnen werken. Vooruitlopen en inspelen op ontwikkelingen in de markt vinden wij belangrijk. Sinds de oprichting is Axxerion een winstgevend bedrijf en financieel zeer gezond.

Geen zin in steeds nieuwe projecten via detachering en dat eindeloze filerijden door het hele land? Onze Development afdeling is gevestigd op de High Tech Campus in Eindhoven. Dit is de plek waar Axxerion state of the art cloud software ontwikkelt. Wij bieden je een lange termijn kans om te werken aan geavanceerde technologie, waaronder Java J2EE, mobiele frameworks, web services, CAD/GIS-integratie en workflow management. Je zult je niet snel vervelen, want we richten ons op verschillende werkvelden waaronder facilitair management, onderhoudsmanagement, CRM, HRM, projectmanagement, financiën en duurzaamheid. Onze software wordt continu verbeterd, in nauwe samenwerking met meer dan 250 klanten in 14 landen

Ons team bestaat uit enthousiaste slimme mensen met lef. Innovatie bereiken we door op creatieve wijze vooruit te denken. Onze klanten zijn dan ook van ons gewend dat we de oplossing al bieden voordat er (mogelijk) een probleem ontstaat. Dankzij de korte lijnen binnen onze organisatie werken we nauw en makkelijk met elkaar samen en heerst er een prettige open werksfeer. Bij Axxerion is collegialiteit erg belangrijk en hechten wij veel waarde aan goed persoonlijk contact onderling.

Getriggerd?

Ben je getriggerd door wat je hebt gelezen? Neem dan een kijkje op onze website en bekijk onze producten, vacatures en blogs van je mogelijke nieuwe collega’s!